lader afbeelding

Apeldoorn

Paleis Het Loo

Paleis Het Loo, Apeldoorn’un en populaire toeristische bestemmingen. Dit paleis werd gebouwd als zomerpaleis van de Koninklijke Familie in de 17e eeuw. De prachtige tuinen en indrukwekkende interieurs van het paleis trekken bezoekers aan. Je kunt het paleis bezichtigen, wandelen in de tuinen en meer te weten komen over de geschiedenis van de koninklijke familie in het Museum van de Koninklijke Geschiedenis.

Apenheul Primate Park

Apenheul Primate Park is een uniek natuurreservaat vol met apen in Apeldoorn. In dit park kun je 35 verschillende soorten primaten ontdekken en ze van dichtbij observeren. Apenheul streeft ernaar om bezoekers bewust te maken van het behoud van primaten en het behoud van hun natuurlijke leefomgeving door interactieve ervaringen aan te bieden.

Juliana Toren

Juliana Toren is een attractiepark in de buurt van Apeldoorn dat populair is bij gezinnen en kinderen. Het biedt veel spannende attracties, een waterpark en live shows. Kinderen kunnen hier een plezierige dag beleven en genieten van leuke activiteiten.

Paleis Het Loo
Nationaal Museum

Paleis Het Loo Nationaal Museum bevindt zich in het Paleis Het Loo in Apeldoorn. Dit museum biedt bezoekers meer informatie over de geschiedenis van de Koninklijke Familie en het verleden van het paleis. In het museum worden meubels, kostuums, kunstwerken en andere historische objecten tentoongesteld.

Park Berg en Bos

Park Berg en Bos is een recreatiepark in Apeldoorn dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid. Hier kun je wandelen, fietsen en picknicken. Je kunt ook het Bosmuseum bezoeken om meer te leren over de natuur en bossen.

Wij vernemen graag uw feedback over onze website!

Ondervindt u een probleem tijdens het boeken of heeft u een opmerking over uw bezoek aan één van onze hotels? Neem dan contact op via www.theresidenceenchede.nl/contact of info@theresidenceenchede.nl.


Welk cijfer zou u onze website geven op een schaal van 1 tot 10?